ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Lmldm

WHAT WE DO...

Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μας προσφέρουμε στοχευμένες υπηρεσίες.

WEB DEVELOPMENT
Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν πιστεύουν ή δεν κατανοούν τις συνέπειες της εμφάνισης στο σχεδιασμό ιστοσελίδας και γενικότερα τη σημασία της. H Bubble Media σας προσφέρει μια καλοφιαγμένη σελίδα στα μέτρα σας. Συνδιάζουμε τον σχεδιασμό (User Interface - UI) με την ανάλυση, την εμπειρία, τη γνώση και την τεχνολογία για να πετύχουμε την ορθή εμπειρία του χρήση (User Experience - UX), δημιουργώντας δυναμικά προϊόντα που αυξάνουν το awareness του brand, το engagement με το κοινό του και, τελικά, τα έσοδα. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: Websites, Landing Pages, e-shops, Woocommerce, UX/UI friendly, Web Design.
SEO OPTIMIZED

Σχεδιάζουμε την κατάλληλη στρατηγική που θα μεγιστοποιήσει την οργανική επισκεψιμότητα (χωρίς πληρωμή σε Google Adword) της ιστοσελίδας σας, κατατάσσοντάς την στην υψηλότερη δυνατή θέση των φυσικών αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: Έρευνα αγοράς, Keyword Research, Technical Website Analysis and Content Optimization, On-Page and Off-Page SEO, Outreach and Brand Awareness, Reporting, SEO Copywriting, παραγωγή SEO friendly περιεχομένου, Βελτιστοποίηση Landing Pages, Βελτιστοποίησης Μηχανών Αναζήτησης, Link Building, SEO Monitoring.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP
Ακολουθώντας τις σύγχρονες σχεδιαστικές τάσεις, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να ξεχωρίσει το eshop σας σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τοπίο. Μέσα από την κομψή απλότητα και την μοντέρνα σχεδιαστική μας προσέγγιση, μπορούμε να δημιουργήσουμε για έσάς ένα σύγχρονο και εργονομικό ηλεκτρονικό κατάστημα με αισθητική που θα κερδίσει τις εντυπώσεις των πελατών σας. Επιπλέον με την υπηρεσία eShop SEO optimization, βελτιστοποιούμε όλες τις παραμέτρους του ηλεκτρονικού καταστήματος για online αποδόσεις στο maximum σε κάθε συσκευή και άμεσα αποτελέσματα στη google.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Το α και το ω είναι το αυθεντικό και προτότυπο περιεχόμενο της οργανικής (μη πληρωμένης) αναζήτησης, καθώς έχει θετικό αντίκτυπο στο SEO, τα Social Media και δημιουργεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η στρατηγική που σχεδιάζουμε, δίνει προσωπικότητα και ανθρώπινη φωνή στον τρόπο που εκφράζεται το κάθε brand. Όλες οι καμπάνιες ξεκινάνε από τη στρατηγική και βαθιά κατανόηση των επιχειρηματικών σας στόχων. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: custom περιεχόμενο (κείμενο, φωτογραφίες, video), προσαρμοσμένο στους στόχους της κάθε καμπάνιας και το ύφος του κάθε καναλιού επικοινωνίας.

3191

Works Hours

63

Happy Clients

3096

Cup of Coffee

1525

Week Days

ΟΙ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η Bubble Media είναι άνθρωποι της. Αυτοί που φαίνονται αλλά και αυτοί που δεν φαίνονται!

Μαίρη Α. Σταμούλη

Μαίρη Α. Σταμούλη

WordPress Expert & SEO Specialist

Κατερίνα Γιαννακοπούλου

Κατερίνα Γιαννακοπούλου

Marketing & Social Media

Πένυ Κανάκη

Πένυ Κανάκη

Photographer & Web Designer

Παναγιώτα Σιαφάκα

Παναγιώτα Σιαφάκα

Content Manager

Email Info

contact@bubblemedia.gr

Email Project

project@bubblemedia.gr

Site Link

www.bubblemedia.gr